fanwearunited

FAQ – Fanwear United

FAQ

 

Vilka är ni?

Vi är ett gäng idrottsintresserade klädgalningar som saknade coola motiv för våra favoritsporter. Vi identifierade oss mer med vår stora passion, istället för etablerade modehus, och behövde få utlopp för vår kreativitet. Därför startade vi Fanwear United - Fanwear for fans everywhere med ambitionen att låta stoltheten för sporten bli en del av en stilren community.  Fanwear United är ett dottervarumärke till Pure Industries AB

Hur funkar det?

Varje motiv på Fanwear United är unikt och skapat av oss själva. Dock har vi inget stort lager med alla produkter, utan varje enhet trycks vid beställning. Det gör att leveranstiden är lite längre än normalt, 6-10 arbetsdagar, men möjliggör samtidigt att vi kan vara snabba med att variera sortimentet utifrån önskemål och behov. Eller om vi bara får feeling för något.

Hur menar ni?

Jo, säg att ni utövar en sport som det är relativt svårt att hitta kläder inom - eller om ni för den delen är medlemmar i liten förening som inte har en egen supporterbutik. Då kan vi på Fanwear United skapa motiv, profilkläder samt egen webbutik utifrån era önskemål. Är det för en enskild förening får den dessutom kickback på varje såld produkt. Kontakta oss på info@fanwearunited.com så kan vi surra mer. 

Hur säkerställer ni kvaliteten?

Varje variant av produkterna i sortimentet används av oss varför vi bara väljer material som vi själva gillar. Varje produkt har en mer eller mindre utförlig produktspecifikation vilket vi rekommenderar att man läser. Är man fortfarande osäker så är det bara att höra av sig till oss! 

Ser produkterna exakt ut som de på bilderna?

Nästan, viss olikhet kan förekomma i färgåtergivningen.

Hur är storlekarna? 

Det är lite olika, beroende på modell; vissa har en lös passform, andra är lite tajtare. Men det framgår av produkttexterna. 

Röv! Jag har gjort en beställning men storleken blev helt fel. Hur gör jag då?

Då varje produkt trycks vid beställning har vi inget lager att hämta ifrån, vilket å andra sidan gör att varje produkt blir unik i sig. Tyvärr försvårar det ev korrigeringar av storlekar men eftersom vi vill att du ska bli nöjd oavsett så försöker vi lösa det ändå på något sätt. Kontakta oss på info@fanwearunited.com om det skulle bli så. 

Vad kostar frakten?

Lite olika beroende på hur mycket man beställer - men om man beställer för över 1000 kronor totalt (exklusive fraktavgiften) då bjuder vi på den!